Jdi na obsah Jdi na menu
 


Eset

20. 2. 2012

ESET Smart Security (ESS) je rozšířená verze antivirového programu ESET NOD 32 společnosti ESET. ESET Smart Security v sobě navíc zahrnuje i antispam, antispyware a osobní firewall. ESET Smart Security byl poprvé uveden na trh 5. listopadu 2007 a to ve verzi 3.0 a byl přímým konkurentem, v té době již existujících, komplexních programů pro antivirovou ochranu od společností jako McAfee, AVG, Symantec, či Kaspersky.

2. března 2009 byla vydána verze 4.0, která přidávala funkce jako

Soubor:Eset Smart Security 5.jpg

ESET SysInspector; podporu pro Mozilla Thunderbird a Windows Live Mail; nový ochranný modul, aktualizovaný firewall, ESET SysRescue a také průvodce pro vytváření CD a flashdisků pro Bootování. Zpočátku měla verze ESS 4.0 problémy s kompatibilitou u Windows Vista se Service Packem 2, ty však byly vyřešeny updatem. 17. srpna 2010 vydal ESET verzi 4.2, která obsahovala další vylepšení a změny.

5. května 2011 byl vydán beta test verze 5.0, která přidává rodičovskou kontrolu, službu pro kontrolu reputace souboru za pomoci cloudu, herní mód, HIPS (umožňuje nastavovat pravidla chování procesů, či zápisu do registrů) a také vylepšení ve firewallu, antispamu a kontrole externích médií. Samotnou verzi 5.0 vydal ESET 14. června 2011.

Systémové nároky

Pro využívání ESET Smart Security 5 je nutné mít alespoň procesor i386, či amd64, dále alespoň 400 MB volného místa na pevném disku a 100 MB volné operační paměti. K registraci produktu je nutné mít připojení k Internetu.

Zde si můžete vyzkoušet trial verzi :Ke stažení zde